INSTRUKTØR:​

Kenneth Hansen - mindeord

Det var med stor sorg vi modtog beskeden om, at vores afholdte leder af motionscentret ikke er her længere.

Kenneth var en afholdt mand, som med 100 procent iver gik op i, at vi fik etableret et godt center til glæde for alle de lokale i Hasseris. Han var meget optaget af, at det var bedre at bruge lidt mere for at få det meget bedre udstyr. Det er absolut Kenneths fortjeneste, at vi nu har en velfungerende "maskinpark" som kun lider af ganske få nedbrud.

Kenneth var en meget farverig mand i vores center, således havde han altid gode råd, en kæk bemærkning, et kompliment, eller en opmuntring på læben ligesom han også værnede om, at alle opførte sig efter forskrifterne. Han stod ikke og bed sig selv i tungen, men sagde hvad han mente - altid på en pæn måde - og derfor var både KFUM Hallen og brugerne altid trygge i hans nærvær.

Kenneth var en ener i sin passion omkring træning, han havde en stor selv disciplin og kom her jævnligt - både i sin rolle som instruktør, men også som Kenneth der bare ville hænge ud og træne.

Kenneth kommer til at efterlade os med et stort tomrum og det bliver svært at erstatte hans store engagement igennem 19 år.

Æret være Kenneths minde.

Rasmus Hansen har med sine omtrent 10 års ansættelse i motionscenteret stor erfaring med instruktion af nye medlemmer. Får du en prøvetime med Rasmus, får du med sikkerhed en tryg oplevelse. Rasmus underviser til dagligt på Aalborg Handelsskole HHX, hvor han underviser i fagene Idræt og Engelsk. Han har dyrket diverse sportsgrene og har i kombination med idrætsuddannelsen derfor bred viden omkring diverse træningsformer og deres effekt. Hans store passion er golfsporten, hvor han i øjeblikket er tilknyttet Aalborg Golfklubs Elitetrup. 

Hils gerne på og sig hej, når du støder på Rasmus i motionscenteret.

Ved ønske om gratis instruktionstime, kontakt da Rasmus på:

E-mail: rhsports88@gmail.com

Tlf: 31990029 (send gerne sms) 

​Anders Fugmann

Hej. Jeg er ny instruktør i KFUM hallens motionscenter. Jeg har interesse for de fleste idrætsgrene, men p.t. har jeg specielt interesse for golf, løb og styrketræning.

Af relevant erfaring kan nævnes, at jeg har en bachelor i Idræt og en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab. Jeg har tidligere undervist i Fitness World og Haraldslund i div. Holdtræninger (TRX, Boksning, MBL, Kettlebell, Golffitness) og har kørt en del personlig træning sideløbende. Kom gerne hen og sig hej, hvis du ser mig i centeret, jeg er som regel klar på en snak og et par gode råd, hvis der er brug for det;-)

Hvis du ønsker en gratis instruktionstime, så kan du fange mig på 

Email: fugmann79@gmail.com

Vigtig Info

Retningslinjer ved opstart den 29. juni efter COVID19:

Der må max. være 15 personer i motionscentret ad gangen.

Alle skal logge ind ved at holde sit kort op mod læseren. (Vi vil gerne føre statistik over, hvor mange der kommer om dagen).

Du skal afspritte dine hænder inden du går op i centret samt vaske/spritte hænder undervejs i dit ophold.

Du skal ta' et rengøringskit med op i centret og bruge det - efter anvisning - på alt hvad du berører samt rengøre maskiner før og efter brug. Når du er færdig med at træne, lægger du kluden til vask og hænger rengøringsmidlet på plads. Hvis der ikke er flere kits ved indgangen når du kommer, er det fordi der er max. antal personer i centret og du må vente til en anden forlader stedet. (Du skal sprøjte penitol direkte i kluden og tørre genstanden af. Det skal du fordi, det ved vedvarende brug skader overfladen samt at du ikke må indånde støvpartiklerne fra Penitol der ellers vil flyve rundt ved sprøjt ud i rummet).

Der må max. være 5 personer i styrketrænerafdelingen.

Du skal sørge for, at holde mindst 2 mtr. afstand til andre personer i lokalet ved fysisk aktivitet, ellers er kravet 1 mtr.

Du må ikke komme i centret hvis du har symptomer på, eller er smittet med, COVID19.

Hvis du er i risikogruppen bør du overveje din tilstedeværelse.

Bade- og omklædningsfaciliteter er lukket i opstartsfasen og mindst sommeren over og du kan derfor ikke logge dig ind fra kælderen,

Hvis du skal på toilettet under træning, skal du medbringe dit rengøringskit så du kan tørre dørhåndtag og andre kontaktpunkter af.

Ovenstående SKAL overholdes, vi skal passe på hinanden og være trygge ved at træne i centret.

Finder vi personer som ikke overholder retningslinjerne, ser vi os nødsaget til at sætte medlemmets kort i bero, indtil Coronavirus ikke længere er en trussel og dikterer retningslinjer.

OBS! Sidste frist for coronaforlængelse er 31. juli 2020.

Åbningstider i motionscentret efter COVID19:

Hverdage kl. 06.00-22.00 - Indgang lukker kl. 21.30

Weekend kl. 07.00-18.00 - indgang lukker kl. 17.30

Husk:

At forlade bygningen til lukketid.

Alarmen varsler med hyletoner fra  15 min. før den slår til.

Hjertestarter i Hallen​

​TrygFonden har givet KFUM-Hallerne

en hjertestarter, som er placeret i foyeren.

Vi siger TAK til TrygFonden for den fornemme gave!

Kontrolrapport

Fødevarestyrelsens KvalitetsKontrol.

Sponsorer

KFUM Hallerne støttes og sponsoreres af en række lokale og nationale virksomheder,

Vi er ekstremt glade for støtten og ønsker dem alle et stort TAK.

​KFUM Hallen - Hasserisparken

CVR: 38473115

Under Lien 77

9000 Aalborg

Tlf.: 98 18 07 57

Send os en E-mail